01. juni 2018
Welke motorhelm draag jij deze zomer? Het warme weer is weer aangebroken in Nederland en voor de motorrijders onder ons is het daarom weer feest! Veel motorrijders halen hun trouwe tweewielers weer uit de schuur en gaan weer lekker de weg op. Dit is natuurlijk allemaal heel leuk, maar soms kan de hitte je iets teveel worden als je op de motor zit. Met name wanneer je in de stad rijdt kan het heel erg warm worden met een heet blok tussen je benen. Het is daarom fijn om in de zomer over...
29. mei 2018
Verhuizen naar het buitenland is niet zomaar iets! Het is een ingrijpende gebeurtenis die je leven helemaal kan omkeren, en dat hoeft natuurlijk niet per se negatief te zijn. Misschien brengt je carrière je naar het buitenland, of een nieuwe liefde. Je kan ook simpelweg toe zijn aan iets anders, zoals een ander klimaat of een nieuwe cultuur. Allerlei verschillende redenen om ons eigen kikkerlandje te verlaten.
29. mei 2018
Een uitstap of trip maken met je vrienden, kan voor een leuk vooruitzicht zorgen. Zodra de trip gepland is, kan de voorpret beginnen. Alleen rest de vraag nog: hoe gaan we weg? Eigen vervoer of toch niet? Wie rijdt er? Hoe worden de benzinekosten verdeeld en alle rompslomp wat er nog meer bij komt kijken. Voorkom onnodig stress en kies samen met je vrienden voor een geheel verzorgde bustrip.
29. mei 2018
Heb je als basisschool- of middelbare school leerlingenvervoer nodig voor bijvoorbeeld uitjes, schoolreisjes, etc? En wil je als school leerlingenvervoer regelen bij een busbedrijf/touringcarbedrijf? Dan moet je dit artikel zeker even lezen voor informatie...
28. mei 2018
De golfkar, het typische elektrische wagentje vooral in de kleur wit zien we vooral terug op de golfbaan. Daarvoor is hij ook ontworpen. Een golfkar op de openbare weg is in Nederland en België verboden. Voertuigen die op de openbare weg rijden moeten door de RDW zijn gekeurd en voorzien zijn van een nummerplaat. Voor een golfkar op privéterrein zoals een golfbaan hoeft dit niet en is een golfkar toegestaan.
28. mei 2018
Op plekken waar veel mensen aanwezig zijn is veiligheid een belangrijk aspect. Dat geldt bijvoorbeeld voor het verkeer, maar ook voor de werkplek.
28. mei 2018
Hoewel er in Nederland genoeg mogelijkheden zijn om een auto aan te schaffen, zou het kunnen zijn dat je een auto in het buitenland tegenkomt die je graag wilt aanschaffen.
28. mei 2018
Oké, je wil je dus gaan voorbereiden op je theorie-examen maar hebt geen zin om thuis in een examenboek te duiken, of je weet al uit ervaring dat die manier van toetsen voor jou niet werkt?
28. mei 2018
Je woont in Utrecht en bent op zoek naar een autorijschool. Hoe vind je nou een rijschool die bij jou past? We helpen jou een stukje op weg om een goeie keuze te maken.