Wat een touringcarbedrijf voor jouw dagje uit kan betekenen

Een uitstap of trip maken met je vrienden, kan voor een leuk vooruitzicht zorgen. Zodra de trip gepland is, kan de voorpret beginnen. Alleen rest de vraag nog: hoe gaan we weg? Eigen vervoer of toch niet? Wie rijdt er? Hoe worden de benzinekosten verdeeld en alle rompslomp wat er nog meer bij komt kijken. Voorkom onnodig stress en kies samen met je vrienden voor een geheel verzorgde bustrip.

De voordelen van reizen met een busbedrijf
Geniet van alle gemakken die een touringcar in zijn 'bus' heeft. Een leuke bijkomstigheid is, is dat een busreis aanzienlijk goedkoper is dan met eigen autovervoer.


Tijd voor elkaar
Niemand die zelf achter het stuur hoeft, dus jullie hebben volop de tijd voor en met elkaar. Samen spelletjes spelen of misschien hebben jullie wel animatie, of is er een andere vorm van activiteit(en) wat bij het busvervoer inbegrepen is. Iedereen voelt zich relax en is goedgemutst. Je leert in een bus nieuwe mensen kennen, een praatje is zo gemaakt.


Geniet van comfort en ontspan
De stoelen in een bus zijn gemaakt om zoveel mogelijk comfort aan de buspassagiers te bieden. Je kunt je benen strekken, want er is genoeg beenruimte. Voor iedereen is er genoeg bergruimte voor je tassen, daar hoef je je ook niet meer druk om te maken. Genieten doe je onderuitgezakt met een heerlijk hapje en drankje. En als je moe bent, sluit je gewoon even je ogen.

 

 

De buschauffeur is van alle markten thuis
Busbedrijven hanteren een strenge selectie als het gaat om hun buschauffeurs. Hij/zij heeft de verantwoording over de mensen die hij meeneemt. Zijn rijgedrag is dan ook van topkwaliteit. Hij/zij is opgeleid tot een professionele bestuurder en brengt iedereen veilig naar de plek van bestemming. Touringcars- en bussen ondergaan ieder jaar een strenge technische controle.

Tenslotte is op pad gaan met een  touringcarbedrijf  beter voor het milieu, doordat veel mensen samen een bus delen. Er zijn veel opstaplocaties, zodat je niet van ver naar de bus hoeft te komen. Voor iedereen is de bus toegankelijk. Jong, oud of mensen met een lichamelijke beperking. Iedereen is van harte welkom!