Optimale voorbereiding op je theorie-examen

Oké, je wil je dus gaan voorbereiden op je theorie-examen maar hebt geen zin om thuis in een examenboek te duiken, of je weet al uit ervaring dat die manier van toetsen voor jou niet werkt? Gelukkig zijn er tegenwoordig uiteraard ook online mogelijkheden. We leggen je uit hoe het werkt.

Geen boeken meer
Je hebt geen stoffig boek meer nodig. In plaats daarvan oefenen je online voor jouw  theorie examen. En het systeem staat 24/7 open. Daarnaast werkt studeren online ook nog eens interactief, dus niet alleen veel moderner en leerzamer, maar ook echter en leuker!

Bij-de-tijd
De theorie in een boek kan deels al achterhaald zijn als het net is uitgebracht, want er verandert nog wel eens iets in de regelgeving. Online werk je altijd met de laatste stand van zaken m.b.t. de theorie die jij in je hoofd moet zien te krijgen. Je werkt dus altijd met de laatste bekende theorie en regels, en bent dus altijd up-to-date.

Net echt!
Je kan je bijna niet beter voorbereiden dan door examens te maken die zijn samengesteld door echte instructeurs. En wat denk je van video’s van examenroutes op officiële CBR-locaties? Een systeem dat ook nog eens gevaarlijke situaties herkent, en waarbij je binnen een paar seconden moet beslissen, maakt het dusdanig echt dat je bijna zou denken dat je in een auto zit.

Uitleg en analyse
Online wordt jou duidelijk uitgelegd hoe het systeem werkt zodat je goed voorbereid van start gaat. Als je een examen hebt gemaakt krijg je een heldere foutanalyse, waardoor je begrijpt waarom jouw keuze niet de juiste was. En je kan zoveel examens maken als jij wil, onbeperkt.

CBR-proof
Online examens werken hetzelfde als bij de officiële examens van het CBR. Bij de auto-examens krijg je in totaal 65 vragen. Daarvan gaan er 25 over gevaarherkenning, 30 gaan over regels, met 10 vragen wordt jouw inzicht getoetst. En je mag er evenveel fout hebben om geslaagd te zijn als bij het CBR.